blockquote btn-arrow-cutout btn-arrow btn-info cite Rectangle 647 + Rectangle 648Created with Sketch. Bitmap 3 + Imported LayersCreated with Sketch. Rectangle 104 + Line + Line 4Created with Sketch. Bitmap 6 + Imported Layers 3Created with Sketch. Created with Sketch. Bitmap 4 + Imported Layers 2Created with Sketch. Rectangle 104 + Oval 10Created with Sketch. icon-web Rectangle 8 + Rectangle 9Created with Sketch.

We moeten blijven zoeken naar een echte game changer


19.10.21

Zorgvisie/Tech, 7 oktober 2021, rubriek Column, Eddy van de Werken

Nadat ik in mijn vorige column kritisch had geschreven over de gang van zaken rond het zorgprestatiemodel in de ggz, viel mij enige kritiek ten deel. In deze column kies ik voor een andere insteek. Niet omdat ik slecht tegen kritiek kan, maar omdat er ook interessante initiatieven zijn die een beeld schetsen van zorgverlening in de toekomst.

Lees hier het hele artikel.