Het platform voor ICT innovaties in de zorg.

OIZ voor startups

De zorg is continu in ontwikkeling en de software voor deze branche groeit mee. Er worden steeds meer eisen gesteld rondom e-health en privacy. OIZ brengt de juiste specialisten bij elkaar om de branche als geheel te professionaliseren. Een startup heeft een vernieuwend idee waarbij een schaalbaar en herhaalbaar product of dienst gemaakt wordt, vervaardigd door middel van nieuwe technologie. 

Als ICT-startup in de gezondheidszorg blijf je via OIZ op de hoogte van alle (technologische) ontwikkelingen in de markt, standaardisering en wet- en regelgeving en kun je hierover meepraten. Binnen het ICT-netwerk van OIZ wissel je kennis uit met ervaren professionals.

Speciaal voor kleinere organisaties en startups biedt OIZ een aantrekkelijk deelnemerstarief aan. De contributie per jaar is € 775,- exclusief 21% btw bij een jaaromzet van minder dan € 500.000,- (tarief 2024). Voor startups geldt bovendien dat zij een half jaar gratis lid van OIZ mogen zijn om de meerwaarde van het lidmaatschap te ervaren.

Sta sterk met OIZ