Bedrijf

Weerdenburg-WPA

Wijnand Weerdenburg

Sinds welk jaar ben je betrokken bij OIZ?

Ik ben al een tijdje actief lid van OIZ tot grote tevredenheid. Enkele jaren geleden heb ik me aangemeld als lid kascommissie en heb dit op me mogen nemen over de jaren 2020 en 2021.

Wat wil je bij OIZ bereiken?

ICT-leveranciers en daarmee onze branchevereniging in de gezondheidszorg vertegenwoordigen. Bijdragen aan een gezonde digitalisering voor de patiƫnt, de zorgverlener en de ICT-leveranciers.

Waarom moeten ICT-organisaties in de zorg zich aansluiten bij OIZ?

In al mijn opdrachten heb ik te maken gehad met diverse leveranciers en ik heb altijd het motto gehad dat mijn opdrachtgevers niet zonder leveranciers kunnen en de leveranciers niet zonder mijn opdrachtgevers kunnen.
Een netwerk met leveranciers is belangrijk en als we samen iets van standaardisering kunnen bereiken, dan wint iedereen.

Welke functie bekleed je naast die bij OIZ?

Eenpitter bij mijn BV Weerdenburg Projectmanagement & Advies. Mijn opdrachtgevers zijn al meer dan 20 jaar zeer verschillende instellingen in de zorg. Van interim manager ICT of radiologie, EPD implementaties, zelfredzaamheid van de burger vergroten tot aanspreekpunt een van de grote radiologie afdelingen voor de 27 radiologen. Betreffende standaardisering was ik projectmanager TWIIN voor een van mijn opdrachtgevers en zeer actief lid van de gebruikersgroep TWIIN en tevens ben ik momenteel lid van de NEN werkgroep Beeldbeschikbaarheid.