blockquote btn-arrow-cutout btn-arrow btn-info cite Rectangle 647 + Rectangle 648Created with Sketch. Bitmap 3 + Imported LayersCreated with Sketch. Rectangle 104 + Line + Line 4Created with Sketch. Bitmap 6 + Imported Layers 3Created with Sketch. Created with Sketch. Bitmap 4 + Imported Layers 2Created with Sketch. Rectangle 104 + Oval 10Created with Sketch. icon-web Rectangle 8 + Rectangle 9Created with Sketch.

Het platform voor ICT innovaties in de zorg.

Word lid
  • Vergroot je netwerk. Wissel kennis uit met ervaren professionals.
  • Geef samen vorm aan de toekomst van de zorg.
  • Stel je ondernemersvraag en ontvang persoonlijk advies.

OIZ voor startups


De zorg is continu in ontwikkeling en de software voor deze branche groeit mee, steeds meer eisen worden gesteld rondom e-health en privacy. OIZ brengt de juiste specialisten bij elkaar om de branche als geheel te professionaliseren. Als software starter blijf je via OIZ op de hoogte van alle (technologische) ontwikkelingen in de markt, standaardisering en wet en regelgeving. Binnen het ICT netwerk van OIZ wissel je kennis uit met ervaren professionals.

Meer over OIZ

Sta sterk met OIZ


Belangen behartigen

De eisen die overheden en toezichthouders stellen van software aan de zorg veranderen continu. Als gesprekspartner en ICT netwerk zorgt OIZ dat belangen altijd worden behartigd.

Samenwerken en kennis delen

Als software startup blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en groei je mee met de technologische ontwikkelingen in de zorg. Ook partners om nieuwe initiatieven mee op te starten vind je bij OIZ.

Bevorderen Standaardisatie

Standaardisatie leidt tot betere communicatie tussen zorgaanbieders, overheidsinstanties en cliënten. Daarom bevordert OIZ gesprekken en afspraken tussen alle partijen.

OIZ leden aan het woord


Het is interessant om met andere zorgprofessionals in gesprek te gaan over hun bevindingen in de markt. OIZ creëert een open omgeving waarbinnen waardevolle kennis wordt
Lees meer over onze samenwerking met
Lid worden van OIZ, maakt dat je als industrie een stem krijgt op plaatsen waar jezelf niet kunt komen.
Lees meer over onze samenwerking met Fierit Plancare - De heer Software
OIZ geeft de mogelijkheid om contacten te leggen met potentiële partners, misschien wil je als startup wel samenwerken met een grote corporate.
Lees meer over onze samenwerking met Vitalhealth Software

Wissel kennis uit over de toekomst van de zorg

met het OIZ zorgnetwerk van ervaren professionals.


OIZ Ledenbijeenkomst

07.01.20

Woensdag 13 mei 2020 in een online-omgeving. Tijdens de algemene ledenvergadering spreken interessante professionals en experts binnen de ICT in de zorg, onder andere uit het bedrijfsleven en de overheid. Ga samen in gesprek over onderwerpen als: de toekomst van de zorg, e-health toepassingen, zorginnovatie, standaardisering en wet & regelgeving. Er is ook een mogelijkheid […]

Lees meer

Agenda


Stel je ondernemers vraag aan het zorgnetwerk van OIZ

Ontvang ondernemersadvies over onderwerpen als market-entry, partnerships of procedures binnen de ICT en zorg.


Stel een persoonlijke ondernemersvraag aan een zorgprofessional binnen het ICT netwerk van OIZ. En ontvang advies op maat.

Stel je vraag

Vergroot je netwerk binnen de zorg en ICT

van corporate tot startup.