blockquote btn-arrow-cutout btn-arrow btn-info cite Rectangle 647 + Rectangle 648Created with Sketch. Bitmap 3 + Imported LayersCreated with Sketch. Rectangle 104 + Line + Line 4Created with Sketch. Bitmap 6 + Imported Layers 3Created with Sketch. Created with Sketch. Bitmap 4 + Imported Layers 2Created with Sketch. Rectangle 104 + Oval 10Created with Sketch. icon-web Rectangle 8 + Rectangle 9Created with Sketch.

MDR


22.10.19

Op het gebied van de Medical Devices Regulation (MDR) stimuleert OIZ met deze werkgroep de uitwisseling van kennis en ervaring tussen ICT-leveranciers van medische hulpmiddelen.

In verband met de MDR heeft uw organisatie mogelijk allerlei vragen, zoals kwalificeert onze dienst als een medisch hulpmiddel? Zo ja, welke classificatie is dan van toepassing?

Als OIZ vinden we het belangrijk om de uitwisseling van niet concurrentiƫle kennis en ervaring tussen onze leden te ondersteunen.

Tegelijkertijd vinden we het belangrijk, dat we onduidelijkheden rond de MDR gezamenlijk bij het Ministerie van VWS kunnen aankaarten. OIZ neemt deel aan een overleg van VWS, dat de gelegenheid biedt om de ervaringen uit het veld met VWS te delen.

De werkgroep MDR stimuleert samenwerking tussen onze leden. Ten eerste door de uitwisseling van kennis en ervaring. Ten tweede door onduidelijkheden te inventariseren, die er rond de MDR spelen. De werkgroepĀ  kan deze vragen dan via het bestuur van OIZ bij VWS aankaarten.

Wilt u meer informatie over de werkgroep MDR, neem dan contact op met de voorzitter van de werkgroep via info@oizorg.nl.

Heeft u belangstelling? Sluit u dan aan bij de werkgroep MDR.