blockquote btn-arrow-cutout btn-arrow btn-info cite Rectangle 647 + Rectangle 648Created with Sketch. Bitmap 3 + Imported LayersCreated with Sketch. Rectangle 104 + Line + Line 4Created with Sketch. Bitmap 6 + Imported Layers 3Created with Sketch. Created with Sketch. Bitmap 4 + Imported Layers 2Created with Sketch. Rectangle 104 + Oval 10Created with Sketch. icon-web Rectangle 8 + Rectangle 9Created with Sketch.

Marketing en Communicatie


25.02.20

Om als OIZ een nog belangrijkere gesprekspartner te worden, door onze leden herkend te worden én met elkaar innovaties te kunnen versnellen door o.a. het delen van kennis en contacten, is het van belang om structureel te communiceren, successen en ervaringen te delen en nieuwe leden te werven.

De werkgroep OIZ Marketing en Communicatie wil op basis van het visieplan van OIZ hier concreet vorm en uitvoering aan geven door RUIMTE in te nemen.

Lees hier verder

Wilt u meer informatie over de werkgroep OIZ M&C, neem dan contact op met de voorzitter van de werkgroep via info@oizorg.nl.

Wilt u meewerken aan het vergroten van het bereik, de bekendheid en de voordelen van het lid zijn van OIZ, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de werkgroep.