Bedrijf

Tenzinger

Amy Ahluwalia

Sinds welk jaar ben je betrokken bij OIZ?

Bij OIZ actief betrokken in werkgroepen sinds 2014, o.a. in de werkgroep-3D (3 decentralisaties) en de werkgroep Wet- en regelgeving.

Wat wil je bij OIZ bereiken?

De uitdagingen in de zorg eisen betere en slimmere toepassingen van ICT in de zorg. Met OIZ wil ik de ICT-leveranciers als volwaardige partner vanaf de beleidsvormende fase aan tafel krijgen, zodat ICT als enabler voor de zorg ingezet kan worden.

Waarom moeten ICT-organisaties in de zorg zich aansluiten bij OIZ?

Als ICT-organisatie in de zorg wil je aansluiten bij OIZ omdat het bijhouden en overzien van alle relevante ontwikkelingen een dagtaak is, wat efficiënter en completer ingevuld kan worden in gezamenlijkheid. OIZ biedt mogelijkheden om op niet concurrentiële thema’s zoals standaardisatie en wet & regelgeving vanuit een gezamenlijke stem eerder gehoord te worden en meer voor elkaar te krijgen.

Welke functie bekleed je naast die bij OIZ?

Product Strateeg Zorg & ICT bij Tenzinger/Medicore B.V., Utrecht. Verder neem ik deel aan diverse overlegstructuren met betrekking tot ontwikkelingen in de financiële administratie/bekostigingsmodel/verantwoording & control voor o.a. de geestelijke gezondheidszorg en het sociale domein.