blockquote btn-arrow-cutout btn-arrow btn-info cite Rectangle 647 + Rectangle 648Created with Sketch. Bitmap 3 + Imported LayersCreated with Sketch. Rectangle 104 + Line + Line 4Created with Sketch. Bitmap 6 + Imported Layers 3Created with Sketch. Created with Sketch. Bitmap 4 + Imported Layers 2Created with Sketch. Rectangle 104 + Oval 10Created with Sketch. icon-web Rectangle 8 + Rectangle 9Created with Sketch.

Nieuwsberichten


Algemene ledenvergadering 28 november

07.06.19

Tijdens de algemene ledenvergadering spreken interessante professionals en expert binnen de ICT in de zorg, onder andere uit het bedrijfsleven en de overheid. Ga samen in gesprek over onderwerpen als: de toekomst van de zorg, e-health toepassingen, zorginnovatie, standaardisering, wet & regelgeving. Er is ook een mogelijkheid om elkaar informeel te ontmoeten tijdens de netwerkborrels.

Meer lezen

IHE en RSO Jaarcongres 2019

06.06.19

Vorig jaar organiseerden IHE Nederland en RSO Nederland voor de eerste keer samen een Jaarcongres. Het was een succes! Ook dit jaar zullen beiden organisaties samen optrekken en een congres organiseren. En wel op vrijdag 15 november 2019 in de St. Maartenskliniek te Nijmegen. Zie voor meer informatie en inschrijving.  

Meer lezen

HL7 Working Group Meeting, november 2019

04.06.19

Op 7 en 8 november 2019 organiseert HL7 Nederland de 12e Working Group Meeting. Twee dagen met enthousiaste deelnemers die met hun bijdrage het optimaliseren van de ICT in de zorg stimuleren. U kunt uw visie en wensen delen en samen omzetten naar concrete acties en resultaten.

Meer lezen

Algemene Ledenvergadering, donderdag 26 september 2019

03.06.19

Tijdens de algemene ledenvergadering spreken interessante professionals en experts binnen de ICT in de zorg, onder andere uit het bedrijfsleven en de overheid. Ga samen in gesprek over onderwerpen als: de toekomst van de zorg, e-health toepassingen, zorginnovatie, standaardisering en wet & regelgeving. Er is ook een mogelijkheid om elkaar informeel te ontmoeten tijdens de […]

Meer lezen

Meet Up Informatieberaad Zorg

02.06.19

Op 23 september 2019 vindt bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de 7de keer de Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. Tijdens de Meet Ups van het Informatieberaad ontmoeten patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers én leveranciers en inkopers van technische oplossingen voor de zorg elkaar. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Gezonde data’.

Meer lezen